ORLY Breathable Nagellak

ORLY Breathable is een lijn van nagellakken van het merk ORLY, die bekend staat om zijn innovatieve formules en professionele kwaliteit. De "Breathable" lijn is speciaal omdat deze nagellak fungeert als een behandeling en kleur in één.

Hier zijn enkele kenmerken van de ORLY Breathable nagellak:

Ademend: De formule is ontworpen om zuurstof en hydratatie door te laten naar de nagels. Dit helpt de gezondheid van de nagels te bevorderen en kan het splijten en breken verminderen.


Verzorgende Ingrediënten: ORLY Breathable bevat verzorgende ingrediënten zoals arganolie, vitamine B5 en vitamine C. Deze ingrediënten helpen de nagels te versterken en te voeden.


Halogeenvrij: De formule is halogeenvrij, wat betekent dat het geen harde chemicaliën bevat die vaak in andere nagellakken worden gevonden en die de nagels kunnen beschadigen.


Vegan en Dierproefvrij: ORLY zet zich in voor diervriendelijke producten. De Breathable lijn is veganistisch en wordt niet op dieren getest.


ORLY Breathable is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een gezondere optie voor hun nagels, zonder in te boeten aan een breed scala van levendige kleuren en langdurige afwerking.

De ORLY Breathable lijn is specifiek ontworpen om de gezondheid van de nagels te bevorderen door de natuurlijke fysiologie van de nagel niet te belemmeren, wat overeenkomt met de behoeften van sommige gebruikers die halal-compatibele producten zoeken.